“IDEJA ËSHTË MË E RËNDËSISHME SE SA OBJEKTI.” - Damien Hirst


“IDEJA ËSHTË MË E RËNDËSISHME SE SA OBJEKTI.” - Damien Hirst

 

Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti  

www.enkeledasuti.com     

Comments

Popular Posts