“KUR JE I RI, JE I PAMPOSHTUR, JE I PAVDEKSHËM – ose të paktën kështu mendon se je. MUNDËSITË JANË TË PAFUNDME, TI PO SHPIK TË ARDHMEN. Më pas, ti rritesh dhe papritur ke një histori. Ajo është e fiksuar. Ti nuk mund të ndryshosh asgjë. Për të qenë i sinqertë, kjo më duket pak shqetësuese.” - Damien Hirst

“KUR JE I RI, JE I PAMPOSHTUR, JE I PAVDEKSHËM – ose të paktën kështu mendon se je. MUNDËSITË JANË TË PAFUNDME, TI PO SHPIK TË ARDHMEN. Më pas, ti rritesh dhe papritur ke një histori. Ajo është e fiksuar. Ti nuk mund të ndryshosh asgjë. Për të qenë i sinqertë, kjo më duket pak shqetësuese.” - Damien Hirst


Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti  

www.enkeledasuti.com     

 

#art #contemporaryart #britishartists #britishartist #damienhirst #enkeledasuti 

Comments

Popular Posts