“KUR NUK JEMI MË FËMIJË, NE TASHMË JEMI TË VDEKUR.” - Damien Hirst

“KUR NUK JEMI MË FËMIJË, NE TASHMË JEMI TË VDEKUR.” - Damien Hirst

 

Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti  

www.enkeledasuti.com     

Comments

Popular Posts