“Me shumë mundësi, PICASSO, MICHELANGELO, MUND TË ISHIN GJENI, por unë NUK MENDOJ SE NJË PIKTOR SI REMBRANDT ISHTE GJENI.” - Damien Hirst


“Me shumë mundësi, PICASSO, MICHELANGELO, MUND TË ISHIN GJENI, por unë NUK MENDOJ SE NJË PIKTOR SI REMBRANDT ISHTE GJENI.” - Damien Hirst 

Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti  

www.enkeledasuti.com     

 

#art #contemporaryart #britishartists #britishartist #damienhirst #enkeledasuti 

Comments

Popular Posts