“MUA MË KANË MËSUAR TË PËRBALLEM ME GJËRAT QË NUK MUND T’I SHMANG. VDEKJA ËSHTË NJËRA NGA KËTO GJËRA. Të jetosh në një shoqëri ku po përpiqesh të mos e shohësh atë është diçka idiote sepse të shohësh vdekjen do të thotë që të rihidhesh tek jeta me më shumë gjallëri dhe energji. FAKTI QË LULET NUK ZGJASIN PËRGJITHMONË ËSHTË ÇKA I BËN ATO TË BUKURA.” - Damien Hirst

“MUA MË KANË MËSUAR TË PËRBALLEM ME GJËRAT QË NUK MUND T’I SHMANG. VDEKJA ËSHTË NJËRA NGA KËTO GJËRA. Të jetosh në një shoqëri ku po përpiqesh të mos e shohësh atë është diçka idiote sepse të shohësh vdekjen do të thotë që të rihidhesh tek jeta me më shumë gjallëri dhe energji. FAKTI QË LULET NUK ZGJASIN PËRGJITHMONË ËSHTË ÇKA I BËN ATO TË BUKURA.” - Damien Hirst

 

Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti  

www.enkeledasuti.com     

Comments

Popular Posts