“MUZETË JANË PËR ARTISTËT E VDEKUR. Unë nuk do ta ekspozoja kurrë veprën time në Muzeun Tate. Nuk do të futesha kurrë aty.” - Damien Hirst

“MUZETË JANË PËR ARTISTËT E VDEKUR. Unë nuk do ta ekspozoja kurrë veprën time në Muzeun Tate. Nuk do të futesha kurrë aty.” - Damien Hirst

 

Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti  

www.enkeledasuti.com     

 

#art #contemporaryart #britishartists #britishartist #damienhirst #enkeledasuti

Comments

Popular Posts