“NDONJËHERË DUHET TË SHKELËSH KUFIJTË thjesht për të zbuluar se ku janë ato.” - Damien Hirst


“NDONJËHERË DUHET TË SHKELËSH KUFIJTË thjesht për të zbuluar se ku janë ato.” - Damien Hirst

 

Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti  

www.enkeledasuti.com     

Comments

Popular Posts