“Ndonjëherë, KUR JE I DEHUR MUND TË SHOHËSH MË MIRË.” - Damien Hirst


“Ndonjëherë, KUR JE I DEHUR MUND TË SHOHËSH MË MIRË.” - Damien Hirst

 

Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti  

www.enkeledasuti.com     

Comments

Popular Posts