“NDONJËHERË UNË NDIEJ SE NUK KAM ASGJË PËR TË THËNË, DHE UNË DUA TA KOMUNIKOJ KËTË.” - Damien Hirst

“NDONJËHERË UNË NDIEJ SE NUK KAM ASGJË PËR TË THËNË, DHE UNË DUA TA KOMUNIKOJ KËTË.” - Damien Hirst

 

Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti  

www.enkeledasuti.com     

Comments

Popular Posts