“NJERËZVE NUK IU PËLQEN ARTI BASHKËKOHOR, POR I GJITHË ARTI E FILLON JETËN SI BASHKËKOHOR. Unë nuk mund të shohë asnjë dallim.” - Damien Hirst“NJERËZVE NUK IU PËLQEN ARTI BASHKËKOHOR, POR I GJITHË ARTI E FILLON JETËN SI BASHKËKOHOR. Unë nuk mund të shohë asnjë dallim.” - Damien Hirst

 

Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti  

www.enkeledasuti.com     

 

#art #contemporaryart #britishartists #britishartist #damienhirst #enkeledasuti

Comments

Popular Posts