“PËR MUA, ARTI ËSHTË GJITHMONË NJË LLOJ TEATRI.” - Damien Hirst

“PËR MUA, ARTI ËSHTË GJITHMONË NJË LLOJ TEATRI.” - Damien Hirst

 

Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti  

www.enkeledasuti.com     

Comments

Popular Posts