“PIKTURA ËSHTË KAQ POETIKE, NDËRSA SKULPTURA ËSHTË MË LOGJIKE DHE SHKENCORE dhe të bën të shqetësohesh rreth gravitetit.” - Damien Hirst

“PIKTURA ËSHTË KAQ POETIKE, NDËRSA SKULPTURA ËSHTË MË LOGJIKE DHE SHKENCORE dhe të bën të shqetësohesh rreth gravitetit.” - Damien Hirst

 

Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti  

www.enkeledasuti.com     

Comments

Popular Posts