Poezia “Epilog” - Nga John Masefield

Une kam pare lule te celin ne vende te gurta

Dhe gjera te mira te bera nga njerez me fytyra te shemtuara
Dhe kupen e arte te fituar nga kali me i keq ne gare
Edhe une kam besim
Poezia “Epilog”
Nga John Masefield
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Via @folklorepoetry_apoemfortheday

Comments

Popular Posts