Poezia “Fragment i vone” - Nga Raymond Carver

A e more se cfare kerkove nga kjo jete, edhe keshtu?

Po, e mora
Dhe cfare doje?
Ta quaja vetveten te dashur
Ta ndjeja vetveten te dashur ne kete toke
Poezia “Fragment i vone”
Nga Raymond Carver
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Fotografia #helmutnewtown

Comments

Popular Posts