Poezia “Kaq shume e desha pranveren” - Nga Charlotte Mew

Kaq shume e desha pranveren vjet

Sepse ti ishe ketu
Mellenjat gjithashtu
Sepse ishin keto qe ti kaq shume doje ti degjoje
Te desha kaq shume
Kete vit eshte ndryshe
Nuk do te mendoje per ty
Por do te dua pranveren
Sepse eshte thjesht pranvere
Sic bejne edhe mellenjat
Poezia “Kaq shume e desha pranveren”
Nga Charlotte Mew
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts