Poezia “Ne nje stacion ne metro” - Nga Ezra Pound

Shfaqja e ketyre fytyrave ne turme

Petale ne nje dege te lagesht, te zeze
Poezia “Ne nje stacion ne metro”
Nga Ezra Pound
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts