Poezia “Pesha e komitetit” - Nga Andrea Cohen

I them sime meje

Se kam fituar Cmimin Nobel
Prape? Thote ajo?
Cfare disipline kete here?
Eshte nje loje e vogel
Qe luajme ne te dy
Une bej sikur
Jam dikush tjeter
Ajo ben sikur nuk ka vdekur
Poezia “Pesha e komitetit”
Nga Andrea Cohen
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Fotografia #victorschrager

Comments

Popular Posts