Poezia “Sa e trishtuar” - Alejandro Jodorowsky

DO TË KISHA DASHUR TË TË PËRKËDHELJA NGA LARG

ME NJË PENDË TË GJATË
Do të kisha dashur të dëgjoja rrahjen e mishit tënd
Si një fluturim zogjsh
Do të kisha dashur të depërtoja në të shkuarën tënde
Duke murmuritur fraza që i bëjnë të vdekurit të qajnë
Do të kisha dashur të dashuroja bishat
E kyçura në zemrën tënde
Poezia “Sa e trishtuar”
Alejandro Jodorowsky
Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti
Imazhi via @masashi_kambe

Comments

Popular Posts