Poezia “Sekondin tjeter, ti kishe ikur” - Nga Randall Stephens

Kam degjuar per nje kabine te prishur telefoni

Ku njerezit nund te shkojne per te bere bashkebisedime imagjinare
Ne fillim, mu duk budallallek
Pastaj u bashkova me rradhen
Kur erdhi rradha ime
I rashe numrit tend te vjeter
Nuk ra zilja
Por une t’i tregova te giitha
Dhe prita ne heshtje
Sikur ti mund te pergjigjeshe
Mendova se te degjova duke frymuar
Pastaj mu kujtua se ata me kane thene se jeta ime duhet te vazhdoje
Per nje sekond
Ti ishe ketu
Poezia “Sekondin tjeter, ti kishe ikur”
Nga Randall Stephens
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts