“SHPIRTI DO TË BËJË GJITHMONË ATË QË SHPIRTI KA NEVOJË TË BËJË.” - Tracey Emin

“SHPIRTI DO TË BËJË GJITHMONË ATË QË SHPIRTI KA NEVOJË TË BËJË.” - Tracey Emin

 

Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti 

www.enkeledasuti.com     

 

#art #contemporaryart #britishartists #britishartist #traceyemin #enkeledasuti   

Comments

Popular Posts