SHTATË DIEJ - Alejandro Jodorowsky

SHTATË DIEJ

DIELLI YNË I PARË: SEKSUALITETI është vetja pjellore, krijuese, pushtuese dhe e lumtur.
DIELLI YNË I DYTË: USHQIMI është vetja pritëse, e hapur, energjitike, e thellë, kohezive.
DIELLI YNË I TRETË: FRYMËMARRJA është vetja komunikuese, ciklike, emocionale, unifikuese.
DIELLI YNË I KATËRT: ZEMRA është vetja e dashur, e kuptueshme, bujare.
DIELLI YNË I PESTË: TINGULLI është vetja vibracionale, bashkimi i të folurit me të dëgjuarit.
DIELLI YNË I GJASHTË: TË MENDUARIT është bashkimi i gjumit dhe zgjimit.
DIELLI YNË I SHTATË: AI NUK KA EMËR, Ai është ai që na thërret kur jemi gati për ta ndjekur atë.
Alejandro Jodorowsky
Imazhi via @masashi_kambe

Comments

Popular Posts