“SHUMICA E NJERËZVE NUK BËJNË ASGJË ME INFLUENCË. Unë e kam bërë dy herë: me tentën dhe shtratin tim.” - Tracey Emin

“SHUMICA E NJERËZVE NUK BËJNË ASGJË ME INFLUENCË. Unë e kam bërë dy herë: me tentën dhe shtratin tim.” - Tracey Emin 

 

Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti 

www.enkeledasuti.com     

 

#art #contemporaryart #britishartists #britishartist #traceyemin #enkeledasuti

Comments

Popular Posts