“SI NJË BABA, do të thoja se jam më shumë si një nënë. PËRQAFOJ SHUMË.” - Damien Hirst


“SI NJË BABA, do të thoja se jam më shumë si një nënë. PËRQAFOJ SHUMË.” - Damien Hirst 

Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti  

www.enkeledasuti.com     

 

#art #contemporaryart #britishartists #britishartist #damienhirst #enkeledasuti  

Comments

Popular Posts