“TË BËSH ART, TË BËSH ART TË MIRË, ËSHTË GJITHMONË NJË LUFTË. Do të jesh i lumtur nëse ia del. Nuk ka ndjesi më të mirë. Është bekim. Por kjo ka të bëjë gjithmonë me të punuarit fort dhe frymëzimin dhe djersën dhe idetë e mira.” - Damien Hirst

“TË BËSH ART, TË BËSH ART TË MIRË, ËSHTË GJITHMONË NJË LUFTË. Do të jesh i lumtur nëse ia del. Nuk ka ndjesi më të mirë. Është bekim. Por kjo ka të bëjë gjithmonë me të punuarit fort dhe frymëzimin dhe djersën dhe idetë e mira.” - Damien Hirst

 

Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti  

www.enkeledasuti.com     

Comments

Popular Posts