“Të jesh një artist dhe të jesh përgjegjës për artin që ti bën, është diçka me të vërtetë sfiduese dhe sa më shumë që rritesh, plakesh aq më e vështrië bëhet kjo gjë.” - Tracey Emin

“Të jesh një artist dhe të jesh përgjegjës për artin që ti bën, është diçka me të vërtetë sfiduese dhe sa më shumë që rritesh, plakesh aq më e vështrië bëhet kjo gjë.” - Tracey Emin

 

Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti 

www.enkeledasuti.com     

 

#art #contemporaryart #britishartists #britishartist #traceyemin #enkeledasuti  

Comments

Popular Posts