“UNË BESOJ SE E GJITHË PIKTURA DHE ARTI DUHET TË SHKAKTOJNË LUMTURI, shpresë dhe optimizëm tek shikuesi.” - Damien Hirst

“UNË BESOJ SE E GJITHË PIKTURA DHE ARTI DUHET TË SHKAKTOJNË LUMTURI, shpresë dhe optimizëm tek shikuesi.” - Damien Hirst

 

Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti  

www.enkeledasuti.com     

Comments

Popular Posts