“UNË DOJA NJË PESHKAQEN MJAFTUESHËM TË MADH QË T’JU HANTE, dhe një sasi të madhe lëngjesh në mënyrë që ju të mund ta imagjinonit veten brenda me të.” - Damien Hirst

“UNË DOJA NJË PESHKAQEN MJAFTUESHËM TË MADH QË T’JU HANTE, dhe një sasi të madhe lëngjesh në mënyrë që ju të mund ta imagjinonit veten brenda me të.” - Damien Hirst

 

Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti   

www.enkeledasuti.com     

Comments

Popular Posts