“Unë isha e vetëdijshme për fizikun tim, e vetëdijshme për praninë time dhe e hapur ndaj të vërtetave të shëmtuara të botës. NË MOSHËN TRIDHJETË VJEÇARE, UNË KUPTOVA SE KISHTE RREZIK TEK PAFAJËSIA DHE BUKURIA, DHE SE UNE NUK MUND TË JETOJA ME TË DYJA.” - Tracey Emin

“Unë isha e vetëdijshme për fizikun tim, e vetëdijshme për praninë time dhe e hapur ndaj të vërtetave të shëmtuara të botës. NË MOSHËN TRIDHJETË VJEÇARE, UNË KUPTOVA SE KISHTE RREZIK TEK PAFAJËSIA DHE BUKURIA, DHE SE UNE NUK MUND TË JETOJA ME TË DYJA.” - Tracey Emin

 

Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti 

www.enkeledasuti.com     

 

#art #contemporaryart #britishartists #britishartist #traceyemin #enkeledasuti  

Comments

Popular Posts