“UNË KAM KALUAR NJË KOHË TË GJATË DUKE E SHMANGUR PIKTURËN DHE JAM MARRË ME TË NË DISTANCË. Por sa më shumë që plakem, aq më shumë jam rehat me të.” - Damien Hirst“UNË KAM KALUAR NJË KOHË TË GJATË DUKE E SHMANGUR PIKTURËN DHE JAM MARRË ME TË NË DISTANCË. Por sa më shumë që plakem, aq më shumë jam rehat me të.” - Damien Hirst

 

Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti  

www.enkeledasuti.com     

 

#art #contemporaryart #britishartists #britishartist #damienhirst #enkeledasuti

Comments

Popular Posts