UNË KAM MALL TANI, POR PËR DIKË QË NUK E NJOH...


“A KENI PASUR NDONJËHERË MALL PËR DIKË KAQ SHUMË, KAQ THELLË SAQË KENI MENDUAR SE DO TË VDISNIT? Se zemra juaj do të rreshte së rrahuri? UNË KAM MALL TANI, POR PËR DIKË QË NUK E NJOH. I gjithë trupi im dëshiron me të gjitha forcat e tij që ta mbajnë. Jam e dëshpëruar për të dashuruar dhe për të më dashuruar. Unë dua që mendja ime të pluskojë në mendjen e dikujt tjetër. Dua të çlirohem nga dëshpërimi nga dashuria që ndjej për dikë tjetër. Unë dua të jem fizikisht pjesë e dikujt tjetër. Dua të bashkohem. Dua të jem e hapur dhe e lirë të eksplorojë çdo pjesë tyren, sikur të isha duke ekspolruar vetveten.” -  Tracey Emin

 

Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti 

www.enkeledasuti.com      

#art #contemporaryart #britishartists #britishartist #traceyemin #enkeledasuti 

Comments

Popular Posts