“UNË KUPTOVA SE NUK MUND TË PËRDORJA MJETET E DJESHME PËR TË KOMUNIKUAR BOTËN E SOTSHME. Në thelb, kjo ishte drita e madhe që ndodhi në mendjen time.” - Damien Hirst

“UNË KUPTOVA SE NUK MUND TË PËRDORJA MJETET E DJESHME PËR TË KOMUNIKUAR BOTËN E SOTSHME. Në thelb, kjo ishte drita e madhe që ndodhi në mendjen time.” - Damien Hirst 

Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti  

www.enkeledasuti.com     

 

#art #contemporaryart #britishartists #britishartist #damienhirst #enkeledasuti 

Comments

Popular Posts