“UNË MENDOJ SE KAM PASUR GJITHMONË FRIKË NGA PIKTURA QË NGA FILLIMI. Të gjitha pikturat e mia janë rreth pikturës pa një piktor. SI NJË FORMË MEKANIKE E PIKTURËS.” - Damien Hirst

“UNË MENDOJ SE KAM PASUR GJITHMONË FRIKË NGA PIKTURA QË NGA FILLIMI. Të gjitha pikturat e mia janë rreth pikturës pa një piktor. SI NJË FORMË MEKANIKE E PIKTURËS.” - Damien Hirst 

Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti  

www.enkeledasuti.com     

 

#art #contemporaryart #britishartists #britishartist #damienhirst #enkeledasuti 

Comments

Popular Posts