“Unë mendoj se më pëlqejnë çështjet e mëdha, POR UNË NUK BESOJ AS TEK ZOTI APO FEJA.” - Damien Hirst

“Unë mendoj se më pëlqejnë çështjet e mëdha, POR UNË NUK BESOJ AS TEK ZOTI APO FEJA.” - Damien Hirst 

Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti  

www.enkeledasuti.com     

 

#art #contemporaryart #britishartists #britishartist #damienhirst #enkeledasuti 

Comments

Popular Posts