“Unë mendoj se SI NJË ARTIST, ti duhet TA RISHPIKËSH VETVETEN ÇDO DITË.” - Damien Hirst

“Unë mendoj se SI NJË ARTIST, ti duhet TA RISHPIKËSH VETVETEN ÇDO DITË.” - Damien Hirst

 

Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti  

www.enkeledasuti.com     

Comments

Popular Posts