“UNË NUK BESOJ TEK GJENIALITETI. UNË BESOJ TEK LIRIA. Unë mendoj se këtë mund ta bëjnë të gjith. TË GJITHË MUND TË JENË SI REMBRANDT.” - Damien Hirst

“UNË NUK BESOJ TEK GJENIALITETI. UNË BESOJ TEK LIRIA. Unë mendoj se këtë mund ta bëjnë të gjith. TË GJITHË MUND TË JENË SI REMBRANDT.” - Damien Hirst

Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti  

www.enkeledasuti.com     

 

#art #contemporaryart #britishartists #britishartist #damienhirst #enkeledasuti 

Comments

Popular Posts