“VDEKJA ËSHTË DIÇKA QË MË FRYMËZON, jo diçka që më zmbraps. Në shkollë më quanin ngjellës, të sëmurë. UNË I KAM DASHUR GJITHMONË FILMAT HORROR; MË PËLQEN TË JEM I FRIKËSUAR.” - Damien Hirst

“VDEKJA ËSHTË DIÇKA QË MË FRYMËZON, jo diçka që më zmbraps. Në shkollë më quanin ngjellës, të sëmurë. UNË I KAM DASHUR GJITHMONË FILMAT HORROR; MË PËLQEN TË JEM I FRIKËSUAR.” - Damien Hirst

 

Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti  

www.enkeledasuti.com     

Comments

Popular Posts