Posts

Showing posts with the label ALBERTO BURRI

Une kam zgjedhur materiale te thjeshta per te treguar se ato mund te jene ende te dobishme. Varferia e nje materiali nuk eshte simbol; eshte nje preteks per pikturen. - Nga Alberto Burri

ALBERTO BURRI: ARTIST, POET DHE KRIJUES I SË RESË