Posts

Showing posts with the label ANDY WARHOL

Poezia “Per Marilyn M” - Nga Charles Bukowski

‘Një artist është dikush që prodhon gjëra që njerëzit nuk kanë nevojë t’i kenë.’ – Andy Warhol

25 VEPRAT E ARTIT BASHKËKOHOR QË DUHET TË SHIKONI

10 ARTISTËT AMERIKANË QË DUHET TË NJIHNI: Shtetet e Bashkuara të Amerikës si një qiri i krijimit artistik dhe lider i fuqisë artistike!