Posts

Showing posts with the label ARKITEKTURË

Nese nje person enderron vetem, atehere ajo eshte vetem nje enderr. Nese enderrojme se bashku...ky eshte fillimi i nje realiteti te ri. - Friedensreich Hundertwasser

Sot ne jetojme ne kaosin e vijave te drejta ne nje xhungel me vija te drejta. Nese nuk e besoni kete, hidhini nje sy dhe numeroni vijat e drejta qe ju rrethojne. Vetem atehere do ta kuptoni, qe numerimi s’ka fund. - Friedensreich Hundertwasser

Shtepia duhet te jete jeta, makina e lumturise. Nga Le Corbusier