Posts

Showing posts with the label AUGUSTE RODIN

Ne vere nga Nizar Qabbani

Oh, dashuria ime nga Nizar Qabbani

Duart - Frederik Rreshpja Zeusi, Atena dhe te gjithe zotat duhen thyer per te ribere duart e Fidias.

Poezia ‘Dy trupa’, Octavio Paz

Zëri i Robert Desnos nga Robert Desnos

Zemra merr formen e asaj qe dashuron… Nga Ankor Inclán

Letrat e dashurise se Frida Kahlo per piktorin spanjoll, Jose Bartoli

Prekja nga Octavio Paz

Dy trupa nga Octavio Paz.

Giacometti filloi qe te punonte me mjete te ndryshme qe ne moshe te re.

BRANCUSI: PRIFTI I LARTË I MODERNIZMIT!