Posts

Showing posts with the label CAMILLE CLAUDEL

Ne kemi lindur te trishtuar dhe ne vdesim te trishtuar, por nderkohe ne dashurojme trupa bukuria e trishtuar e te cileve eshte nje mrekulli. - Mario Benedett

Ne fund te fundit Vdekja eshte Simboli qe ka pasur Jete. - Mario Benedetti

Pese minuta mjaftojne per te enderruar nje jete te tere, kaq relative eshte koha. - Mario Benedetti

Ne nje leter drejtuar Auguste Rodin: “Une fle teresisht lakuriq per te besuar qe ti je ketu, me mua, por kur zgjohem eshte krejt tjeter gje.” - Camille Claudel

“Mua do te me gjeni ne pune; me falni per pluhurin, por une i gdhend vete skulpturat e mia.” - Camille Claudel

AUGUSTE RODIN: SKULPTORI NOVATOR! Joshësi i madh...adhuruesi i grave...

CAMILLE CLAUDEL: NJË GJENI ARTISTIKE!