Posts

Showing posts with the label CHARLES BUKOWSKI

Poezia “Mendje dhe zemer” - Charles Bukowski

Mishi mbulon kockat - Nga Charles Bukowski

Poezia “Per Marilyn M” - Nga Charles Bukowski

Poezia “Nje poeme dashurie” - Nga Charles Bukowski

Nese nuk do te te shohe me kurre serish - Nga Charles Bukowski

Poezia “Jashte kraheve te nje te dashure” - Nga Charles Bukowski

Poezia “Kenaqesite e te mallkuarve” - Nga Charles Bukowski

Për ata që besojnë tek Zoti, shumicës së pyetjeve i është dhënë përgjigjja. - Nga Charles Bukowski

Mishi mbulon kockat - Nga Charles Bukowski

Dhe pastaj ata do të të urrejnë Dhe urrejta e tyre do të jetë e përsosur - Nga Charles Bukowski