Posts

Showing posts with the label CZESLAW MILOSZ

Pastelet e Edgar Degas nga Czeslaw Milosz

Poezia ‘Ne nje fare moshe’ nga Czeslaw Milosz

Ne dhe lulet derdhim hije mbi toke Kush nuk ka hije, nuk ka forca per te jetuar - Nga Czeslaw Milosz

Ngushellim Qetesohu. Edhe mekatet edhe veprat tuaja te mira do te humbasin ne harrese - Nga Czeslaw Milosz

Qellimi i poezise eshte qe te na kujtoje Se sa e veshtire eshte qe te mbetesh vetem nje person - Nga Czeslaw Milosz

Jo se dua te jem nje Zot apo nje hero. Vetem te kthehem ne nje peme, te rritem per epoka, te mos lendoj askend - Nga Czeslaw Milosz

Poezi nga Czeslaw Milosz

Pastelet e Edgar Degas nga Czeslaw Milosz

Ne nje fare moshe nga Czeslaw Milosz