Posts

Showing posts with the label DIEGO VELÁZQUEZ

TË KUPTOJMË PIKTURËN IKONIKE “LAS MENINAS” TË VELÁZQUEZ

Diego Velazques, Autoportret, 1640-50

LAS MENINAS: PËRSE ËSHTË KAQ MAGJEPSËSE KJO PIKTURË? NGA JAMES EARLE DHE CHRISTINA BOZSIK