Posts

Showing posts with the label FRANCIS PICABIA

Ti ngrihesh ujerat hapen nga Paul Eluard

Poezia “Nusja dhe dhendri jane shtrire te fshehur per tre dite” - Nga Ted Hughes

Dua qe te jem me ty Kaq e thjeshte Kaq e komplikuar - Charles Bukowski

Poezi nga Charles Bukowski