Posts

Showing posts with the label GEORGE GROSZ

Mendoja se lufta nuk do të përfundonte kurrë. Ndoshta, nuk përfundoi kurrë. - George Grosz

OTTO DIX: Një nga përfaqësuesit më të mëdhenj dhe më të fuqishëm të stilit satirik të pas-luftës së Ekspresionizmit Gjerman

EKSPRESIONIZMI GJERMAN: Një udhëzues thelbësor

ARTI SIPAS George Grosz

GEORGE GROSZ: Një mençuri e mprehtë brisk! Satiristi social Grosz!