Posts

Showing posts with the label GEORGIA O’KEEFFE

Poezia “Poeme dashurie” - Nga Richard Braugtian

Nga Georgia O’Keeffe per Alfred Stieglitz

Dite vere, 1936, Georgia O’Keeffe

KUSH E VENDOS SE ÇFARË KUPTIMI KA ARTI? NGA HAYLEY LEVITT

SI TË SHIKONI MË SHUMË DHE TË KUJDESENI MË PAK: ARTI I GEORGIA O'KEEFFE NGA ISEULT GILLESPIE