Posts

Showing posts with the label HELIDON HALITI

Poezia “Qesharake” - Nga Anna Kamienska

Gjatë orëve të pagjuma të natës - Nga Anna Kamienska

Dua te te them - Nizar Qabbani

Kur asgje nuk mban - Faiz Ahmad Faiz

Sa padukshem - Ono no Komachi & Izumi Shikibu

Ata me thone se ekzistojne kater stine - Etel Adnan

Dashuria dhe kolla Nuk mund te fshihen - Anne Sexton

E gjitha kjo eshte nje metafore - Anne Sexton

Te duash nje njeri tjeter - Anne Sexton

Nuk isha unë nga Ozdemir Asaf

Blu si nje shkretetire, nga Joyce Mansour