Posts

Showing posts with the label HISTORI

Ne kete qytet dashuria ndalohet, - tha me ze te ulet . - Ti do te rritesh dhe do ta provosh ndonje dite. - Shkeputur nga romani ‘Kronike ne gur’, 1964, nga Ismail Kadare, Onufri.

Si e shikojnë të ardhmen e njerëzimit dy mendimtarët e mëdhenj Yuval Harari dhe Thomas Friedman

Pjesa III (e fundit): Nacionalizmi përkundrejt globalizmit Nga Noah Harari