Posts

Showing posts with the label ISABEL ALLENDE

Nuk ka vdekje, bije. Njerezit vdesin vetem kur ne i harrojme ata, ma shpjegoi shkurtimisht ime me perpara se te vdiste. “Nese mund te me kujtosh, une do te jem me ty gjithmone.” - Isabel Allende

Shkruaje ate qe nuk do qe te harrohet. - Isabel Allende

Frika eshte e paevitueshme, me duhet ta pranoj, por nuk mund ta lejoje qe te me paralizoje. - Isabel Allende

Ndoshta ne jemi ne kete bote per te kerkuar dashurine, per ta gjetur dhe per ta humbur ate, serish dhe serish. Me cdo dashuri, ne lindim perseri, dhe me cdo dashuri qe mbaron ne mbledhim nje plage te re. Une jam e mbuluar me shenja krenare. - Isabel Allende

Fragmente letersie nga Isabelle Allende

Fragmente mençurie nga Isabel Allende